ZOMER SLANK CHALLENGE


Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Zomer Slank Challenge iets voor jou!

Wij gaan je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan! Tijdens deze afslankchallenge start jij met het PowerSlim afslank programma en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslank doel.


Wat kun je verwachten?

  • Goodiebag, grote InvitedbyMariska shopper met een doos variatie brood producten, 1x Croissant – 1x Crackers – 1x Meerzadenbolletje – 1x Sesam lijnzaadbrood – 1x Toast classic – 1x Muesli pure chocolade kokos. Tevens mag je nog Aardbeienjam kiezen of onze heerlijke chocoladepasta!
  • PowerSlim Samen Slank Magazine
  • Persoonlijke begeleiding
  • 4 weken lang (of langer als je wilt) ontvang je tips, recepten, motivatie, advies en extra’s
  • Wandelgroep, 2x per week lekker bewegen met elkaar (niet verplicht)
  • Stralend de zomer in!


Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

De top 3 dingen die deelnemers het fijnste vinden aan het PowerSlim programma: 
• Het grote aanbod aan producten zoals muesli, brood, wraps, pasta etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden. 
• Zes eetmomenten per dag. 
• Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.  Afslanken doen we samen!

Je start met het PowerSlim starterspakket waar je de eerste week ontdekt hoeveel lekker producten en recepten het programma uit bestaat.

PowerSlim starterspakket

Ik ga jou begeleiden!

Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. 

Wil je erachter komen of PowerSlim iets voor jou is?
Dan is de challenge voor jou een unieke kans om daar achter te komen. 
Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma, dan blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Wil jij mee doen aan de Zomer Slank challenge? 
Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek! Wil je graag starten met je vriendin, zus of buurvrouw dan heb ik uiteraard nog een hele leuke korting in petto!

    Menu