Afvallen met PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle is een slimme combinatie van persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstof en veel bouwstoffen.

Het is een doordacht afslankprogramma, gebaseerd op het wetenschappelijke inzicht dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. Je gebruikt je vetreserves als energiebron terwijl je spiermassa behouden blijft. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

PS. food & lifestyle betekent niet minder eten, maar ànders eten.

Je gaat anders eten, met als resultaat een slankere jij. Je hoeft dus niet af te zien om af te vallen. Je kunt lekker en veelzijdig blijven eten en ook hoef je je niet in allerlei moeilijke bochten te wringen om je maaltijden te bereiden. Je kunt PS. food & lifestyle eenvoudig en flexibel inpassen in je dagelijkse ritme en je zet razendsnel een voedzame, lekkere maaltijd op tafel. In combinatie met de intensieve begeleiding van mij is deze methode de start van jouw nieuwe gezonde leefstijl.

Door individueel advies help ik je om op gewicht te blijven en toch lekker te eten.

Zoals gezegd ben ik een gecertificeerd PS. food & lifestyle voedingscoach en ervaringsdeskundige, ik help mensen om hun streefgewicht te bereiken en te behouden. Ik werk met het PS. food & lifestyle afslankconcept, dit betekent gemiddeld 1 – 1½ kg gewichtsverlies per week en toch lekker eten. De resultaten zijn al binnen een week zichtbaar. Wekelijks kom je bij mij om te meten en te wegen en te bespreken hoe het gaat en waar je tegen aanloopt. Met ca. 6 eetmomenten per dag heb je geen honger gevoel.

In 3 fasen coach ik jou naar je streefgewicht en je blijft bij mij komen tot het moment dat je gewicht stabiel is. Ik blijf je na het behalen van je streefgewicht een jaar lang begeleiden en adviseren als je wilt. Daarna weet je hoe je op gewicht kunt blijven.

Afslanken in 3 fases

Ik werk met een behandelplan opgesteld door de diëtisten van PowerSlim dat bestaat uit 3 fases.

Het behandelplan is gericht op:

 • afvallen en bereiken van je streefgewicht
 • stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht
Fase 1:  afvallen

In de eerste fase neem je 5 tot 6 producten van PS. food & lifestyle per dag. Je kunt hier nog mager vlees, vis, eieren, kwark en vele soorten groenten en smaakmakers aan toevoegen. In deze fase staat snel afvallen centraal en bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt. In deze fase zie ik je elke week.

Fase 2:  Streefgewicht bereiken

In deze overgangsfase ben je al bijna op je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten vinden stapsgewijs weer een plekje in je dagelijkse voeding. In deze fase leer ik je wat nu verstandige keuzes en de juiste hoeveelheden voor je zijn. In deze fase zie ik je elke 2 weken.

Fase 3: Op je streefgewicht blijven en jo-jo effect voorkomen.

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden. In deze fase neem je alleen nog de tussendoortjes van PS. food & lifestyle. Na het behalen van je streefgewicht, kan je nog een jaar lang gebruiken maken van mijn begeleiding en maandelijkse consulten, om terugval te voorkomen.

In het kort
 • Deskundig advies
 • Keuze uit 120 lekkere producten
 • 5 a 6 eet momenten per dag
 • Gezond en verantwoord voedingspatroon
 • Makkelijk vol te houden
 • Na 3 dagen in ketose ( vetverbranding)
 • Absoluut geen hongergevoel
 • Fit en actief gevoel
 • Volwaardige eiwitrijke voeding met verlaagd koolhydraat gehalte
 • Behoud van spiermassa
 • Bevordert de stofwisseling
 • Ontwikkeld door diëtisten
 • Nazorgtraject gewichtsbehoud

KLIK HIER OM ONS ASSORTIMENT AAN PRODUCTEN TE BEKIJKEN

Vragen of kennismaken?
Bel 06-43039181 of vul het contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field
Afslankstudio InvitedbyMariska

Mariska van der Laan
Hobahostraat 10
2161 HE Lisse
KvK 70260389
Telefoon: 06-43039181
Mail: info@invitedbymariska.nl
Je mail wordt dezelfde dag beantwoord

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag  van 9.00 uur tot 19.00 uur.

Menu