Een doel zonder plan is slechts een wens!

Tarieven

Je wilt natuurlijk graag weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50 – € 3,00. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer je € 12,50 – € 15,00 per dag in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producten inbegrepen, mits je voor minimaal € 36,00 besteedt. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding. Een los consult zonder aanschaf producten, kost € 20,00 per 20 minuten. Wil je alleen even wegen dat kost € 10,00 per 10 minuten.

De coaching bestaat uit een (gratis) intake van ongeveer 60 minuten en wekelijkste consulten van ongeveer 20 tot 30 minuten.

Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Je kunt nog een jaar of langer gebruik maken van na-begeleiding, waarin ik je maandelijks zie en we er samen voor zorgen dat je jouw nieuwe levensstijl behoudt en je niet terug aankomt.

PowerSlim Starterspakket

Meestal start je met een starterspakket. Dit pakket bevat 42 verschillende PowerSlim producten zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en je kunt proeven welke producten jij lekker vindt.  Naast de PowerSlim producten bevat het pakket:

  • potje Multivitamine ( voor 30 dagen)
  • potje Acido Fit ( voor 30 dagen)
  • introductiebrochure met een handig weekmenu voor de eerste week
  • gratis shake beker
  • gratis PowerSlim kookboek met 52 verantwoorde recepten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast extra inspiratie voor dressing, spreads, sausjes, eigen kruidenmixen en feestelijke hapjes t.w.v. € 19,95.

Dit starterspakket is goed voor 7- 8 dagen en kost € 159,-.

De kosten zijn natuurlijk belangrijk en inderdaad: substantieel. Maar het resultaat dat je met PowerSlim gaat bereiken is werkelijk prachtig. PowerSlim is vooral gericht op verlies van vetmassa en behoudt van spiermassa. Je slankt er dus heel mooi mee af. Cliënten  (mannen en vrouwen) krijgen een platte maag en buik, vrouwen een mooie taille.

Na het starterspakket

Vanaf de tweede week stellen we samen een weekmenu op of geef je zelf aan welke producten je wilt afnemen. Al in de loop van de eerste fase zal je minder PowerSlim producten nodig hebben en zullen de kosten dus ook lager zijn.

Wil je precies weten wat de investering voor jou zal zijn? Maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Als je een afspraak maakt voor een intakegesprek en je start met het PowerSlim afslankprogramma, ontvang je van mij een handige InvitedbyMariska shopper en een heerlijk product gratis, je kunt kiezen uit: PowerSlim Pesto-dressing, Honing-mosterddressing, droppastilles, aardbeienjam, hazelnoot chocoladepasta, notenpasta pinda-amandel, chocolaatjes puur of melk of karamel-zeezout stroop!

Menu