Gezond genieten, een vitaal leven lang

Bij PS. food & lifestyle draait het namelijk om het schakelen naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Gelukkig betekent dat niet eenzijdig, ingewikkeld of weinig eten. Je leert juist anders te eten. Een wereld van verschil!

Met PS. food & lifestyle verander je stap voor stap jouw leefstijl, zonder dat je inlevert op de kwaliteit ervan. Je kunt nog steeds genieten van gezellige avonden samen met je vrienden en familie, compleet met een lekker hapje; je past hier alleen je eetpatroon bij aan.

Je hebt circa zes eetmomenten per dag en een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten. Daarnaast is er een verscheidenheid aan verrassende recepten. Hierdoor heb je nooit het idee dat je iets moet laten en hoef je geen honger te lijden. Van ontbijt tot avondeten en alle eetmomenten die daartussen vallen.

De kracht van je eigen ervaren voedingscoach

Afslankstudio InvitedbyMariska

Aan de hand van jouw voorgeschiedenis en verwachtingen bepaal je samen met mij je doelstellingen en wordt er een persoonlijk stappenplan opgesteld. Samen gaan we hier de komende tijd intensief mee aan de slag.

Vanaf nu kom je iedere week bij mij. Tijdens deze wekelijkse consulten word je gemeten en gewogen en krijg je handige adviezen en slimme tips waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Iedere week bespreken wij uitgebreid je vorderingen en nemen we samen de volgende periode door. Maar ik doe meer dan dat, ik steun je op de momenten waarop je het even niet ziet zitten, want die momenten zullen vast en zeker komen. Ik sta voor je klaar om je op te peppen en je te motiveren om door te zetten. Je kunt mij altijd appen, bellen of mailen!

Streefgewicht bereikt…en daarna

Ik leer je een nieuwe levensstijl aan voor de lange termijn. Je investeert in jezelf en natuurlijk wil je dat het resultaat blijvend is.

Heb je jouw streefgewicht behaald? Ik blijf je nog een jaar lang begeleiden in de stabilisatiefase als je wilt. Je leert hoe je voor altijd “lekker in balans” kunt blijven. In deze fase kom je nog elke maand op consult om je behaalde resultaten vast te houden. Ik doe dit omdat ik uit ervaring weet dat dit een cruciale periode is, waarbij die stok achter de deur geen overbodige luxe is. 

Vragen of kennismaken?
Bel 06-43039181 of vul het contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field
Afslankstudio InvitedbyMariska

Mariska van der Laan
Hobahostraat 10
2161 HE Lisse
KvK 70260389
Telefoon: 06-43039181
Mail: info@invitedbymariska.nl
Je mail wordt dezelfde dag beantwoord

Telefonische bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 19.00 uur.

Menu