De heerlijkste recepten kunnen worden gemaakt, met of zonder PowerSlim product. Kijk ook voor inspiratie op de site van PowerSlim: www.powerslim.nl/recepten

Superlekker en veelzijdig, deze hartige zalm wrap. Tip: beleg de wrap na het bakken met kruidenroomkaas light, ijsbergsla en plakjes gerookte zalm. Oprollen en smullen maar!
Bereidingswijze: Doe 100 ml koud water in de shaker en meng met de inhoud van 1 zakje. Verhit ½ el olie in een anti-aanbakpan en bak 1 grote wrap.
Lasagne rijk aan koolhydraten? Niet met deze PowerSlim lasagnebladen met verlaagd koolhydraatgehalte. Geschikt voor 4 porties en ideaal om in één keer meerdere porties klaar te maken en in te vriezen.
Deze pizza van PowerSlim heeft een heerlijke saus waardoor je de authentieke Italiaanse pizza smaak krijgt. Je kunt de pizza beleggen met je favoriete (toegestane) groentes en eventueel wat stukjes ham of gerookte kip. Let op: de bereidingstijd en benodigde temperatuur kan per oven verschillen.
Bereidingswijze:Beslag: Verwarm de oven voor op 205°C. Doe 40 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje. Maak een regelmatige cirkel van het beslag op een stuk bakpapier en bak 15-25 min in de voorverwarmde oven. Saus: Doe de sausmix samen met 30 ml water in de shaker, verwarm in de magnetron of pan en giet over de pizzabodem, daarna beleggen. Eet smakelijk!

[

Kabeljauw in de oven met asperges en tomaatjes.

Pittige roerbak met biefstuk, taugé en kousenband.

Marineer de biefstuk 15 minuten in een mengsel van sojasaus, sesamolie en gemberpoeder. Verhit een wok of koekenpan zeer heet, schroei het vlees kort dichte en neem het uit de pan. Verhit het restant van de marinade in dezelfde pan en bak nu de kousenband en ui een minuut of 5 op hoog vuur gaar en knapperig. voeg de laatste minuut de taugé toe en roer goed om. ( zie PowerSlim kookboek recept 24)

PowerSlim wrap met kip, ui, tomaat en spinazie met zelfgemaakte knoflooksaus.

 

Een heerlijk alternatief voor gebakken aardappels. Het proberen waard. Gebakken Peterselie wortel!! De wortel is crèmekleurig en lijkt op een kleine uitvoering van de pastinaak. Deze wortel bevat proteïnen, veel calcium, ijzer, is rijk aan caroteen, vitamine A1, vitamine B2, vitamine C en mineralen. De wortels kunnen als groente worden geserveerd of in soepen en stamppotten worden verwerkt. En is ook een goede vervanger voor aardappelen.

Voedingswaarde:

De voedingswaarde van 100 gram verse Peterseliewortel is:

  • Energetische waarde: 92 kJ (22 kcal)
  • Koolhydraten: 2 gram
  • Eiwit: 2,9 gram
  • Vet: 0,6 gram
  • Vitamine C: 41 mg
  • Caroteen: 0,03 mg
  • Vitamine B1: 0,10 mg
  • Vitamine B2: 0,09 mg
  • Calcium: 40 mg
  • IJzer: 0,6 mg
Menu