Het Succesverhaal van Karin

“Na de overgang kwamen de kilo’s eraan, ik was zelf al begonnen met minder koolhydraten eten maar de kilo’s bleven eraan, sterker nog ik werd steeds zwaarder, ik had echt iets radicaals nodig en toen viel mijn oog op PowerSlim, via fb kwam ik in contact met Mariska, zij was net een eigen PowerSlim praktijk begonnen. Het voordeel van PowerSlim is dat het geen dieet is maar een andere manier van eten, ( weinig koolhydraten en veel eiwitten) je eet 6 keer per dag kleinere porties en je hebt totaal geen honger, ik ben inmiddels meer dan 5 kilo kwijt en dit al na 3 weken. 
Mijn doel is om nog 5 kilo kwijt te raken en dan op gewicht te blijven, het fijne van PowerSlim is dat wanneer je je streefgewicht hebt bereikt je nog een jaar onder begeleiding blijft, zodat terugvallen voorkomen wordt. PowerSlim is voor mij een hele fijne oplossing tegen de overtollige kilo’s. Ik raad het iedereen aan.”

 

Het succesverhaal van Janine

“Al jaren liep ik te jo-jo-en.  Van Sonja Bakker tot South-beach, noem het en ik heb het gedaan. Volhouden was moeilijk omdat je vaak heel veel niet mocht eten. Nu met PowerSlim is dat anders, je mag juist zo veel wel. Dat vind ik veel positiever!

De croissantjes zijn zo ontzettend lekker en dan een beetje jam erop, echt heel lekker en dan zonder schuldgevoel dit kunnen eten. Eindelijk zijn de 10 kilo eraf die ik er zo graag af wilde hebben. Wat ben ik blij dat ik toch nog voor de winter ben begonnen. Het mooie is dat ik het er ook echt afhoud. Eerst kwam ik wekelijks bij Mariska nu 1 x in de maand. Mijn gewicht is nu stabiel en ik ga ervoor zorgen om dit zo te houden, want het voelt zo goed. Dank Mariska voor de steun en je begeleiding en dank PowerSlim voor de heerlijke producten. Ik gebruik nog wel de tussendoortjes, dat vind ik gewoon erg makkelijk en heel erg lekker. PowerSlim is het mooiste op lijngebied wat ik ben tegengekomen in mijn leven. Ik ben zo blij nu en voel mij fit, mooi en gelukkig! Ik raad het iedereen aan, hier krijg je echt geen spijt van! Groetjes Janine O. “

Het succesverhaal Sjaane

Ik wilde graag iets doen aan mijn eetpatroon. Na mijn vakantie waren er weer wat kilootjes bijgekomen en ik wilde graag weer lekker in mijn vel zitten.  

Op Facebook zag ik een advertentie van InvitedbyMariska, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, voorbij komen en ik dacht: ‘Misschien is dat wat voor mij!’. Ik heb direct gemaild en kon een paar dagen later langs komen voor een kennismakingsgesprek.

De dag nadat ik bij Mariska geweest ben, ben ik begonnen. Na de eerste week voelde ik me al beter. ‘Super!’ dacht ik. Dit gaat heel goed, ik eet lekker en het is goed vol te houden. Vooral de tussendoortjes vind ik erg lekker.  

Nu heb ik mijn doel bereikt. Ik ben erg trots op mijzelf en ook trots op Mariska. Met haar hulp en steun ben ik erg blij. Mariska bedankt! 

Coach Mariska: 

Lieve Sjaane, dank je wel. Ik ben ook supertrots op jou. Vanaf het begin tot het einde heb jij je heel goed aan het programma gehouden waardoor je steeds een stapje dichterbij jouw doel kwam. Ook het vele wandelen van jou heeft daaraan bijgedragen. Ik zie je nu nog regelmatig voor de nabegeleiding en je blijft mooi in balans! Echt heel goed gedaan en je kan met recht heel erg trots op jezelf zijn, liefs Mariska.

Grafiek van Jacqueline

Het succesverhaal van Jacqueline “Vier jaar geleden heb ik al eens met succes het Powerslim programma gevolgd maar helaas is het me de laatste 2 jaar niet gelukt om mijn koolhydraatarme eetpatroon vast te houden.

Een nieuwe baan met daarbij bedrijfskleding was voor mij de reden om de knop weer om te zetten. Het mag toch niet gaan gebeuren dat ik over een half jaar om een maat grotere kleding moet vragen.

Inmiddels was ik op facebook voedingscoach Mariska – @invitedbyMariska van Powerslim al tegen gekomen en een afspraak was snel gemaakt.

Door haar heldere uitleg en de fasekaart was het weer duidelijk wat ik wel en wat ik niet mocht eten. Vooral de groente en vlees/vis goed afwegen en veel water drinken was het advies. De 1e week was weer even afzien maar met de smakelijke tussendoortjes ( mijn favoriet de wafeltjes en de crunchy lemon repen) heb je eigenlijk geen hongergevoel. Hierdoor had ik mijn nieuwe eetpatroon weer snel te pakken.

Na 3 maanden heb ik mijn doel bereikt, zelfs nog een half kilo meer eraf dan mijn streef gewicht. Ik blijf voorlopig naar Mariska gaan want die stok achter de deur heb ik nodig.
Ik voel me veel beter en fitter en dat wil ik graag zo houden.
Ik weet dat ik het zelf heb gedaan maar door haar begeleiding en de producten van Powerslim is het me gelukt.

Mariska, bedankt voor je positieve woorden en adviezen!”

Coach Mariska:

Dank je wel Jacqueline voor de lieve woorden. Ik ben super trots op jou en het was fijn om jou te begeleiden. Je inzet was enorm en je wist heel goed wat je wilde en ging ervoor!! In 3 maanden tijd 11 kilo afgevallen!

Menu