Het Succesverhaal van Danielle – 22,6 kilo.

“Nadat thuis het (juiste) ritme even weg was en Mariska haar eigen bedrijf begon, ben ik als eerste cliënt bij haar aan de slag gegaan. Gewoon lekker eten en toch afvallen was het idee.

Het eerste gesprek was al gelijk prettig en het principe was duidelijk. In stappen naar je streefgewicht door middel van koolhydraat arm eten met de producten van PowerSlim aangevuld met groenten en vlees, vis of eieren. Door eerst met het starterspakket te starten kwam ik al gelijk in aanraking met een grote hoeveelheid producten die stuk voor stuk (op een enkele na) erg lekker waren. Elke week weer wegen bij Mariska, gemotiveerd worden en producten halen was een ideale stok achter de welbekende deur. Ik probeerde alle producten uit waardoor ik langzaamaan favorieten uit het assortiment kreeg en ik genoeg kon variëren in de week. Lekkere recepten halen van de website of met de leuke tips waar Mariska mee kwam, bleef het elke week weer een feestje om ermee aan de slag te gaan. Mijn gewicht ging ook goed gestaag naar beneden wat de motivatie alleen maar ten goede kwam. Ik heb alle maanden nooit honger gehad of behoefte aan producten vol met suikers en koolhydraten. Ik was verzadigd van de PowerSlim producten. Zelfs als ik op vakantie ging, nam ik de producten mee en was het absoluut geen straf om voor mijn kinderen pannenkoeken te bakken, want ik nam gewoon de pannenkoeken van PowerSlim. Na uiteindelijk 6 maanden alleen maar houden aan zo min mogelijk koolhydraten eten was ik op mijn streefgewicht, – 22,6 kg.

Mariska, ik wil je enorm bedanken voor alle lieve bemoedigende woorden. Elke week zat je er weer en was je er voor mij, ook als ik zelf wel eens dacht dat het helemaal niet goed ging. De tips nam ik ter harte en de recepten zijn gemaakt. Zelfs nu ik op mijn streefgewicht ben, blijf je positief, mij steunen en heerlijke recepten delen. Je bent een topper, bedankt lieverd! En wat ik tegen andere PowerSlimmers wil zeggen: Ga allemaal zo door, ook als je het even moeilijk hebt. Je weet welk doel je hebt, de producten zijn lekker. Het aannemen van een nieuwe levensstijl kost even tijd, maar het is meer dan de moeite waard. Jullie zijn het waard!”

Groetjes,

Daniëlle

Het Succesverhaal van Karin

“Na de overgang kwamen de kilo’s eraan, ik was zelf al begonnen met minder koolhydraten eten maar de kilo’s bleven eraan, sterker nog ik werd steeds zwaarder, ik had echt iets radicaals nodig en toen viel mijn oog op PowerSlim, via fb kwam ik in contact met Mariska, zij was net een eigen PowerSlim praktijk begonnen. Het voordeel van PowerSlim is dat het geen dieet is maar een andere manier van eten, ( weinig koolhydraten en veel eiwitten) je eet 6 keer per dag kleinere porties en je hebt totaal geen honger, ik ben inmiddels meer dan 5 kilo kwijt en dit al na 3 weken. 
Mijn doel is om nog 5 kilo kwijt te raken en dan op gewicht te blijven, het fijne van PowerSlim is dat wanneer je je streefgewicht hebt bereikt je nog een jaar onder begeleiding blijft, zodat terugvallen voorkomen wordt. PowerSlim is voor mij een hele fijne oplossing tegen de overtollige kilo’s. Ik raad het iedereen aan.”

 

Het succesverhaal van Janine

“Al jaren liep ik te jo-jo-en.  Van Sonja Bakker tot South-beach, noem het en ik heb het gedaan. Volhouden was moeilijk omdat je vaak heel veel niet mocht eten. Nu met PowerSlim is dat anders, je mag juist zo veel wel. Dat vind ik veel positiever!

De croissantjes zijn zo ontzettend lekker en dan een beetje jam erop, echt heel lekker en dan zonder schuldgevoel dit kunnen eten. Eindelijk zijn de 10 kilo eraf die ik er zo graag af wilde hebben. Wat ben ik blij dat ik toch nog voor de winter ben begonnen. Het mooie is dat ik het er ook echt afhoud. Eerst kwam ik wekelijks bij Mariska nu 1 x in de maand. Mijn gewicht is nu stabiel en ik ga ervoor zorgen om dit zo te houden, want het voelt zo goed. Dank Mariska voor de steun en je begeleiding en dank PowerSlim voor de heerlijke producten. Ik gebruik nog wel de tussendoortjes, dat vind ik gewoon erg makkelijk en heel erg lekker. PowerSlim is het mooiste op lijngebied wat ik ben tegengekomen in mijn leven. Ik ben zo blij nu en voel mij fit, mooi en gelukkig! Ik raad het iedereen aan, hier krijg je echt geen spijt van! Groetjes Janine O. “

Het succesverhaal Sjaane

Ik wilde graag iets doen aan mijn eetpatroon. Na mijn vakantie waren er weer wat kilootjes bijgekomen en ik wilde graag weer lekker in mijn vel zitten.  

Op Facebook zag ik een advertentie van InvitedbyMariska, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, voorbij komen en ik dacht: ‘Misschien is dat wat voor mij!’. Ik heb direct gemaild en kon een paar dagen later langs komen voor een kennismakingsgesprek.

De dag nadat ik bij Mariska geweest ben, ben ik begonnen. Na de eerste week voelde ik me al beter. ‘Super!’ dacht ik. Dit gaat heel goed, ik eet lekker en het is goed vol te houden. Vooral de tussendoortjes vind ik erg lekker.  

Nu heb ik mijn doel bereikt. Ik ben erg trots op mijzelf en ook trots op Mariska. Met haar hulp en steun ben ik erg blij. Mariska bedankt! 

Coach Mariska: 

Lieve Sjaane, dank je wel. Ik ben ook supertrots op jou. Vanaf het begin tot het einde heb jij je heel goed aan het programma gehouden waardoor je steeds een stapje dichterbij jouw doel kwam. Ook het vele wandelen van jou heeft daaraan bijgedragen. Ik zie je nu nog regelmatig voor de nabegeleiding en je blijft mooi in balans! Echt heel goed gedaan en je kan met recht heel erg trots op jezelf zijn, liefs Mariska.

Grafiek van Jacqueline

Het succesverhaal van Jacqueline “Vier jaar geleden heb ik al eens met succes het Powerslim programma gevolgd maar helaas is het me de laatste 2 jaar niet gelukt om mijn koolhydraatarme eetpatroon vast te houden.

Een nieuwe baan met daarbij bedrijfskleding was voor mij de reden om de knop weer om te zetten. Het mag toch niet gaan gebeuren dat ik over een half jaar om een maat grotere kleding moet vragen.

Inmiddels was ik op facebook voedingscoach Mariska – @invitedbyMariska van Powerslim al tegen gekomen en een afspraak was snel gemaakt.

Door haar heldere uitleg en de fasekaart was het weer duidelijk wat ik wel en wat ik niet mocht eten. Vooral de groente en vlees/vis goed afwegen en veel water drinken was het advies. De 1e week was weer even afzien maar met de smakelijke tussendoortjes ( mijn favoriet de wafeltjes en de crunchy lemon repen) heb je eigenlijk geen hongergevoel. Hierdoor had ik mijn nieuwe eetpatroon weer snel te pakken.

Na 3 maanden heb ik mijn doel bereikt, zelfs nog een half kilo meer eraf dan mijn streef gewicht. Ik blijf voorlopig naar Mariska gaan want die stok achter de deur heb ik nodig.
Ik voel me veel beter en fitter en dat wil ik graag zo houden.
Ik weet dat ik het zelf heb gedaan maar door haar begeleiding en de producten van Powerslim is het me gelukt.

Mariska, bedankt voor je positieve woorden en adviezen!”

Coach Mariska:

Dank je wel Jacqueline voor de lieve woorden. Ik ben super trots op jou en het was fijn om jou te begeleiden. Je inzet was enorm en je wist heel goed wat je wilde en ging ervoor!! In 3 maanden tijd 11 kilo afgevallen!

Het succesverhaal van Claudia Timan 

Na jarenlang niet lekker in mijn vel gezeten te hebben heb ik besloten het roer om te gooien.

Na verschillende pogingen wat alleen maar averechts werkte kwam ik heel toevallig via facebook het PowerSlim afslankprogramma tegen.
Ik zat toen echt te twijfelen zal ik contact op nemen of niet, toch heb ik contact opgenomen met mijn coach Mariska en een intakegesprek gehad.
Ik was na het intakegesprek heel erg enthousiast en heb besloten om ervoor te gaan.
Het was af en toe best zwaar voor mij omdat ik mijn eetgewoonte radicaal om moest gooien, ik at niet gezond en ook at ik maar 2 x per dag.
Ik moest heel erg wennen dat ik meerdere keren per dag moest eten wat ik niet gewend was, maar mijn coach Mariska heeft mij heel goed begeleid.
De producten van PowerSlim vond ik niet allemaal lekker, samen met mijn coach hebben we zitten kijken wat ik wel lekker vond en in 3 maanden was 
ik al op mijn streefgewicht.
Ik vond de muesli heel erg lekker, de shakes dronk ik heel erg graag, ik heb als tussendoortjes de variatie repen en rode vruchten repen gegeten. 
Als avondeten had ik geen product van PowerSlim maar volgde ik wel de instructies wat ik wel en niet mocht eten en kookte ik zelf. 

Tijdens het afvallen ben ik steeds beter in mijn vel gaan zitten, ik had zelf nooit verwacht dat ik het allemaal zou halen. 
Ik ben zelfverzekerder en sta positief in het leven en heb veel meer energie dan voorheen, ik eet gezond en ben meer verschillende dingen gaan leren eten.
Ik ben maar een kleine vrouw van 1.52 ik woog voordat ik met PowerSlim begon 63.4 kilo, ik ben nu al 10.8 kilo afgevallen waar ik heel erg blij mee ben.
Soms vond ik het heel erg zwaar maar ik zette door en het is mij gelukt. Mijn coach heeft me goed gesteund maar mijn man ook. Toen ik de foto´s zag van mezelf voordat ik 
op dieet ging en nu het eindresultaat zie ben ik positief geschrokken van het verschil.

Ik wil mijn coach Mariska bedanken voor de goede begeleiding en steun en adviezen tijdens het powerslim dieet en ik kan het iedereen aanraden.
Ik kom nog wel iedere 4 weken bij mijn coach om te kijken hoe het met mij gaat. Dat is echt voor mij een stok achter de deur, ik heb er heel veel vertrouwen 
in dat ik op mijn streefgewicht blijf. 

Gr Claudia 

Lieve Claudia, wat een ommezwaai heb jij gemaakt. Je bent anders en gezond gaan eten. Je kan nu zelf je nieuwe leefstijl voortzetten, samen met jouw man die je door dik en dun steunt. Heel erg mooi om te zien. En ik laat je nog niet los, wat je zelf zegt, je komt nog regelmatig bij mij langs om te wegen en te bespreken hoe het gaat. Ik ben super trots op jou, je ziet er prachtig en zelfverzekerd uit! 

Er zijn nog heel veel succesverhalen te lezen op mijn facebookpagina. Volg jij mij al? Klik op het woord Facebook in heet roze hieronder.

 

 

Menu